AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Şükriye Burak, teşkilat tanıtım toplantılarını tamamladı. Gördüğü yoğun ilgiden duyduğu mutluluğu dile getiren Burak, ”Teşkilatımız ile birlikte büyüyen ve gelişen Manisa’mızı Tarımın Başkenti yapacağız” dedi.
Hızlanan seçim arenasında temposunu hiç düşürmeden çalışmalarına ve ziyaretlerine devam eden AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Şükriye Burak, 17 ilçe teşkilatını ziyaret ederek tanıtım toplantılarına son noktayı koydu. Her gittiği ilçe teşkilatı tarafından büyük bir ilgi ve teveccüh ile karşılanan Burak, “ Allah razı olsun ki gönüldaşlarım ve teşkilatım bir kere daha yalnız olmadığımı hissettirdiler. Çıkmış olduğum bu meşakkatli ve kutsal yolda teşkilatımın desteği ile yürüyeceğimi biliyor olmak gücüme güç katıyor. İlçe Başkanlarımıza, Kadın Kolları Başkanlarımıza, Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve yönetimdeki tüm dava arkadaşlarıma gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Teşkilatın içinden geldiğini her fırsatta dile getiren Ziraat Mühendisi Burak,” Teşkilatım ile birlikte bugüne kadar birçok sorunun çözümüne imza attık. Manisa’da ki sıkıntıları bir Ziraat Mühendisi olarak, bir Manisa sevdalısı olarak yakından biliyorum. Bundan sonra da teşkilatımız ile birlikte sorunları çözmek, büyüyen ve gelişen Manisa’mızı Tarımın Başkenti yapmak için çalışacağız. Ve biliyorum ki AK Parti’nin hizmet misyonu ve Manisalılarımızın desteği ile Manisa Tarımın Başkenti olacak. ” şeklinde konuştu.