SAMSUN (AA) - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Güven Göleti piknik sahasını gezdi.

Sarıcaoğlu, Güven Göleti piknik alanı ve kafeteryası hakkında işletmeni Azmi Alasulu'dan bilgi aldı.

Alasulu, piknik sahası ve kafeteryasına gelenlerin rahat ve huzurlu ortamda piknik yapmalarını ve vakit geçirmelerini teminen gereken ortamın sağlandığını  belirterek, "Piknik sahamız, Samsun - Ankara Karayolunun kenarında, güzel bir görünüm sergilediğinden yabancı turistlerin dahi uğrak yeri haline geldi. Piknik alanımıza gelen yabancı ve yerli piknikçilerin rahat ve huzur ortamı içerisinde dinlenebilmeleri ve eğlenebilmeleri için elimizden gelen tüm imkanlarımızı sağlıyoruz" dedi.

Verdiği bilgiden ve piknikçilre gösterdiği ilgiden dolayı Alasulu'ya teşekkür eden Sarıcaoğlu, "Bu saha senin ekmek teknen, ne kadar piknikçi veya turist gelirse senin için o kadar iyi, elbette piknikçilerle ilgilenmen burasının tanıtımını yapıp yerli ve yabancıların gelmesine vesile olur. Bu meydandaki davranışlar hem piknik alanımızın hem de Kavak ilçemizin tanıtımına vesile olur" diye konuştu.

Alasulu'ya tavsiyelerde bulunan Sarıcaoğlu, "Bu sahamız, Orta ve Doğu Karadeniz'i İç Anadolu'ya bağlayan tek karayolu, yani Samsun-Ankara Karayolu kenarında bulunduğundan bölge insanının hem de yabancı uyruklu kişilerin uğrak yeri haline gelmiştir. Bu vesileyle sağlık kurallarını da dikkate alarak büyüyen otları biçmeniz ve keneye karşı ilaçlama yapmanızı istiyorum" ifadesinde bulundu.