Kulüpler Arası Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası bugün sona erdi.  Kategorilerinde şampiyon olan takım ve sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Canik Cimlastik Salonu’nda düzenlenen Kulüpler Arası Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nı bugün Canik Cimnastik Salonu’nda yapılan müsabakaların ardından sona erdi. Genç erkek ve bayanlarda İzmir Bornova Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü birinciliği elde etti. Büyük erkeklerde İzmir Belediyesi, bayanlarda Şavkar Cimnastik Spor Kulübü şampiyon oldular. Yıldız bayanlarda Çankarı Demirspor, yıldız erkeklerde Doyobe Gençlik Spor Kulübü, küçük bayanlarda Selçuklu Belediyesi ve küçük erkeklerde ise Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Spor Kulübü birinciliğe ulaştı.

10 ilden, 20 spor kulübü ve toplam 143 sporcunun katıldığı Kulüpler Arası Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası’da dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Cimnastik Federasyonu Asbaşkanı Cumhur Özçelik, Türkiye Cimnastik Federasyonu Genel Sekreteri Recep Şahin, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, verdi. Ödül törenin ardından ise toplu fotoğraf çektirildi.