Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Tahir Bal, Diyarbakır’ın bütün ilçelerindeki parti teşkilatlarını, esnaf ve vatandaşları gezdi. Bal, sadece seçimler için yoğun tempo göstermediklerini belirterek, seçimlerden sonra da halkın içinde, halkın yanında olacaklarını ifade etti.
AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Tahir Bal, 2 gün içinde Diyarbakır’ın bütün ilçelerindeki AK Parti teşkilatları ile esnaf ve vatandaşları gezdi. Ziyaretlerinde konuşan Bal, sık sık, çözüm süreci, yeni Anayasa ve Başkanlık sistemine vurgu yaparak, partisinin 400 milletvekili çıkarabilmesi için vatandaşlardan destek istedi. Yeni, herkesin barış ve huzur içinde yaşadığı ve daha demokratik bir ülke için vatandaşlardan destek istediklerini belirten Bal, geçmişte özellikle bölgeye yönelik yapılan hataların tekrarlanmaması için AK Parti’ye destek verilmesi gerektiğini ifade etti. Partisinin, şu ana kadar hiçbir iktidara benzemediğini de anlatan Bal, "Diğer iktidarların korkudan elinin taşın altına koymadığı sorunlar için AK Parti bedenini taşın altına koydu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve diğer büyüklerimizin gecelerini gündüzlerine kattı. Biz de onların yolunda yürümek, onların bize yansıttığı ışıkla, sorunları aydınlatmaya talibiz" dedi.
Yoğun bir tempo içerisinde olduklarını ve seçimlerden sonra ülkenin bütün sorunlarının çözülmesi için yoğun bir şekilde çalışacaklarını vurgulayan Bal, "Partimiz hep halkın içindeydi. Bundan sonra da halkın içinde olacak. Halkla beraber iktidarımızı pekiştirip, geleceğe daha güvenle bakacağız" diye konuştu.