Muğla Valisi Amir Çiçek, valilik personeli ve Muğla’ya Hizmet Vakfı Mütevelli Heyeti ile Muğla Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
İftar yemeğine Vali Çiçek’in yanı sıra vali yardımcıları, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, daire müdürleri, valilik personeli ve eşleri katıldı. Ezanla birlikte başlayan iftar yemeği, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak’ın dua okumasıyla sona erdi.
Programda yaptığı konuşmada katılımcıların Kadir Gecesi’ni kutlayan Vali Çiçek, “Eşleriniz, çocuklarınız ve sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu nice Ramazan ayı geçirmenizi diliyorum. Ramazanı, Muğla genelinde huzur içerisinde geçiriyoruz. Bayramı da bu şekilde huzurlu geçirmeyi temenni ediyorum” diye konuştu.
Valilik ve Muğla’ya Hizmet Vakfı personeli için iftar yemeği organizasyonu yapılmasını istediğini dile getiren Vali Çiçek, “Bu akşam iftar yemeğinde vali yardımcılarımız, müdürlerimiz, şeflerimiz, memur arkadaşlarımızla aynı sofrada bir araya geldik. Çalışma saatlerinde devamlı birlikteyiz, birbirimize hakkımız hukukumuz geçiyor. İşimizi yaparken gönül hoşluğu ile yapmamız lazım. Birbirimizi yormadan yardımlaşarak, birbirimizin kalbini kırmadan çalışmamız vicdanen rahat etmemize yardımcı olur” ifadelerini kullandı.
Muğla’da huzurlu bir yaşantının olmasını uyum içinde çalışmaya bağlayan Vali Çiçek, “İlimizde 895 bin vatandaşımızın huzur içinde yaşamasında en alt kademede çalışan memurundan belediye başkanına, belediye meclis üyesinden müdürlere, kaymakamından sivil toplum kuruluşuna kadar herkesin payı vardır. Kurumların başarısı kişinin şahsına ait değil, başarı tüm kurumun ekibindir” dedi.
Vali Çiçek, personelin gelecek Ramazan Bayramı’nı kutlayarak konuşmasını sonlandırdı.