Ardahan valisi Ahmet Deniz, bir mesaj yayınlayarak kurban bayramını kutladı.
Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Vali Deniz, ’’Paylaşmanın ve yakınlaşmanın en güzel sebeplerinden olan, ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayan, insanlık duygularımızı derinleştiren milli ve manevi değerlerimizden olan Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğu ve sevincini yaşamaktayız.
Manevi kültürümüzün temel taşlarından olan bayramlarımız vesilesiyle, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygı bağlarımız kuvvetlenmekte, milletçe kendimize, çevremize ve yakınlarımıza karşı sorumluluklarımız hatırlanmaktadır.
Geleceğe ümitle bakan, mutlu ve huzurlu bir Ardahan için devlet olarak çalışmalarımız devam ederken, Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlarımızın bayramı huzur içerisinde geçirmelerini sağlamak için her türlü tedbirin alındığını belirtmek istiyorum.
Bu vesileyle ilimiz de ve gurbette yaşayan Ardahanlı hemşehrilerimizin, ilimizde görev yapan amir, memur ve işçi arkadaşlarımın, gece gündüz demeden güvenliğimiz için çalışan kolluk birimlerimiz ve ailelerinin Kurban Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyor, huzurlu ve mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum.’’