Konya’nın Beyşehir İlçeBelediye Başkanı Murat Özaltun, KOMEK Yaz Okullarını ziyaret etti.
Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ve KOMEK Beyşehir Şube Müdürü Semra Acır’ında eşlik ettiği ziyarette, sınıfları tek tek gezerek kursa katılan öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Özaltun daha sonra öğrencilere KOMEK Yaz Okulu kitapları dağıttı.
KOMEK Yaz Okulunda kurs gören çocukların değerler eğitimi, sanat, müzik, spor, şehir turları, doğa kampları ile dolu dolu bir yaz yaşayacaklarını ifade eden Başkan Özaltun, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın tatilde zamanlarını iyi değerlendirmeleri ve tercih ettikleri branşlarda en iyi şekilde eğitim almaları için son KOMEK Yaz Okulu kursları derece önemli. Kendi alanında uzman eğitimcilerimizin ve antrenörlerimizin verdiği kurslara velilerimizin ve öğrencilerimizin gösterdiği yoğun ilgi bizleri çok memnun etti. Çocuklarımızın eğlenerek öğrenmelerine, paylaşmayı ve dayanışmayı geliştirmelerine ve keyifli bir tatil geçirmelerine imkan sağlayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek başta olmak üzere, KOMEK Yaz Okullarına emeği geçenlere çok teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda çocuklara 12 D sinema bileti hediye eden ve kitaplarına imza isteyen çocukları kırmayan Başkan Özaltun, “Başarının anahtarı çok çalışmaktır, kendinizi en iyi şekilde geliştirmek ve geleceğinizi şimdiden şekillendirmek için çok çalışmalısınız. Benim de sizlerden ricam dualarınızda bizleri de unutmayın“ şeklinde konuştu.