AK Parti Yozgat Gençlik Kolları, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100’üncü yıl dönümü münasebetiyle bir dizi etkinlik düzenledi.
AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanlığı, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100’üncü yıl dönümü ve Şehitler Günü münasebetiyle, bütün şehitler için mevlit okuttu. Çanakkale Zaferinin anlaşılması ve anlatılması için “Son Mektup” isimli sinema filmi izlendi.
AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Ali Gün, Çanakkale Zaferi’nin Türk Tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirterek, “Çanakkale Zaferi Türk Milletinin, azmi, cesareti ve iman gücünü gösteren önemli bir zaferimizdir. Yüz binlerce vatan evladı, kutsal vatanını korumak için canlarını seve seve vermiş ve bu güzel yurdumuzu bizlere bırakmıştır. Bütün şehitlerimizi minnetle, rahmetle anıyoruz. Onların hatırasına ne yapsak yetersiz kalacaktır” dedi.
AK Parti Gençlik Kolları olarak bu tür etkinliklerini bundan sonra da sürdüreceklerini ifade eden Gün, “Amacımız milli manevi duygulara sahip, tarihini, kültürünü bilen gençler olarak ülkemize, ilimize katkı sağlamaktır. Bundan sonra da bu tür sosyal faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Bu çalışmalarda bizi yalnız bırakmayan bütün yönetim kurulu üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.