2015 yılı Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu’nun organize ettiği Çaycuma Belediyesi’nin de destek verdiği ‘Geleneksel 1001 Hatim Duası ve Kutlu Doğum Aşı Programı’na yaklaşık 8 bine yakın vatandaşın katılımıyla Çaycuma Kent Ormanı’nda gerçekleşti.
İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı programa AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Garnizon Komutanı Yzb.Selçuk Özen, Zonguldak İl Müftüsü Mürsel Öztürk, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet aydın, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, il genel meclisi üyeleri, siyasi parti, sendika ve STK temsilcileri, daire amirleri, din görevlileri, eğitimciler ve 8 bine yakın vatandaş katıldı.
İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu düzenlenen programla ilgili; "1001 Hatim Duası ve Kutlu Doğum Aşı Programı ile ilgili olarak ’25 Nisan 2015 tarihinde Çaycuma Kent Ormanında organize ettiğimiz "Kutlu Doğum 2015 Finali ve 1001 Hatim Duası" programı çok güzel ve bereketli geçti. Binlerce Peygamber (SAV) sevdalısı bay ve bayan kardeşimizin adeta akın ettiği programa İlçe Kaymakamımız Serkan Keçeli, Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Belde Belediye Başkanları, Sivil Toplum temsilcileri, Basın mensupları, kamu kurum ve kuruluşlarımızın amir ve çalışanları, din gönüllüsü kardeşlerimiz ile binlerce vatandaşımız iştirak etti. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Rabbimiz maddi ve manevi bu güzellik için çalışan, destek olan tüm Kardeşlerimizden razı olsun" dedi.