Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve 2. Dönem AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ali Akyüz,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumartesi günü Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda saat 13.00'te gerçekleştireceği miting için vatandaşlara çağrıda bulundu.

"ERDOĞAN'A SAHİP ÇIKMALIYIZ"

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, muhtarlarla istişare toplantısı düzenledi.
AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Akgül, muhtarları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık'ta Cumhuriyet Meydanı'nda düzenleyeceği mitinge davet etti. Türkiye'nin 20 yıl önceki Türkiye olmadığını belirten Akgül, "Artık Türkiye dünyada söz sahibi olan bir ülke. Önümüzde bir 2023 süreci var. Bunca kazanımı, bunca birikimi heba etme şansımız yok. Bunun içinde hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmalıyız. O gün rekor bir katılımla üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz" dedi.

HEYECANI BİRLİKTE YAŞAYALIM 

2. Dönem AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ali Akyüz ise şunları söyledi: "Kıymetli Samsunlu hemşerilerimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 10 Aralık Cumartesi günü saat 13'te siz değerli Samsunlu hemşehrilerimizle buluşmak üzere Cumhuriyet Meydanın'daki alanda olacaktır.  Cumartesi günü bu heyecanı hep birlikte yaşamak ve paylaşmak üzere alana davet ediyorum."

Haber Kaynak: Mustafa İNAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.