İSTANBUL, () - FENERBAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Lig son 32 turundaki rakip Lokomotif Moskova hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Vitor Pereira, Rusya Ligi'nin en önemli takımlarından biriyle eşleştiklerini dile getirirken, bir üst tura çıkmak için en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirterek, şu şekilde konuştu:

"Rus Ligi'nin önemli bir temsilcisi ile karşılaşacağız. Rus Ligi her zaman mücadeleci bir lig olmuştur. Ekonomik anlamda da güçlü takımların bulunduğu bir ülkedir Rusya. Bu sayede de kaliteli oyuncuları transfer etme imkânı bulurlar. Şu anda liginde 3.sırada bulunan bir Lokomotif Moskova var karşımızda ama Zenit gibi önemli takımın da önünde yer alıyor. Dengeli bir gruptan geldiler. Gruplarını Sporting Lizbon gibi yakından tanıdığım bir takımın önünde tamamladılar. Beşiktaş'ın elenmesine neden olan iki takımdan biriydi. Özellikle ön tarafta oynayan oyuncuları çok hızlı. Dediğim gibi kaliteli oyunculardan kurulu bir takım var karşımızda. Dengeli ve zorlu iki maç oynayacağız. Biz iyi bir durumdayız ve bizim de kendi kozlarımız var. Bu kozlarımızı da sahada kullanacağız. Maçlarımızı Şubat ayının sonlarına doğru oynayacağız. O döneme kadar en iyi seviyemizde olacağımızı düşünüyorum. Hem bireysel hem de kolektif anlamda çok önemli kozlarımız olacaktır. Bu karşılaşmalarda bir sonraki tura geçebilecek mücadeleyi göstermek için her türlü hazırlığı yapacağız."