Avrupa'da tedavi görebilmek için devletten yardım istediğini vurgulayan Seymen Kırcan, "Kirayı zor ödüyoruz. Devletten fazla bir para almıyoruz. Okula tebeşir tozundan dolayı gidemiyorum, hastalanıyorum. Ama okuma yazmayı biliyorum. Ben de arkadaşlarım gibi okula gitmek istiyorum. Cumhurbaşkanımdan yardım istiyorum" dedi.
Seymen Kırcan, babasının hastanede psikiyatri bölümünde yattığını belirtti. Kırcan, "Tıkandığım zaman bana annem hava takıyor. Cumhurbaşkanım ne olur bize yardım edin. Göründüğü gibi bakmayın. Dış ülkede eğer tedavim varsa bize bildirsinler. Ben de artık top oynamak istiyorum. Canım çok sıkılıyor" ifadelerini kullandı.



"BEN ONUN ELİ, KOLUYUM"

İlk çocuğunun 2,5 yaşında öldüğünü söyleyen anne Gülcan Kırcan, "Çocuklarım hepsi bu hastalıktan ölüyor. Ben de bir tane sağlam bir çocuğum olsun istiyorum. Kiradayım çok zor durumdayım. Bütün sorumluluk benim üstüme kaldı. Eşim hastanede olduğu için çocuğumla ben ilgilenmek zorundayım. İşe de gidemiyorum. Ben onun eli, koluyum. Gece yatarken 'Anne döndür beni' diyor. Her şeyi istiyor ama alamıyorum. Çok zor durumdayım" diye konuştu.