Samsunsporlu taraftarlar sosyal medya üzerinden yönetime ateş püskürdü. Engin Korukır ve ekibinin görevinden ayrılmasına rağmen Kenan Yelek'in neden takımın başında olduğunu merak eden taraftarlar yönetime serzenişte bulundu.

HERKES GİDİCİ O KALICI!..
Samsunspor'da kötü gidişatın faturaları gelen her yeni teknik direktöre kesilirken, Antrenör Kenan Yelek, kötü gidişattan sorumlu tutulmuyor. 



Samsunspor yönetiminin başına Erkurt Tutu ve ekibinin gelmesinin ardından takımın başına ağabeylik yapsın diye çağrılan Kenan Yelek, bugüne kadar gönderilen hocaların ardından takımda kalmaya devam etti. Teknik direktör arayışlarını sürdüren Başkan Erkurt Tutu, takımın başına getireceği isimlere Kenan Yelek'i 'ekibe dahil etme şartı' koyuyor. Bu durumda Samsunspor istediği hocayı ne yazıkki bulamıyor. 



TARAFTAR GÖNDERİLMESİNİ İSTİYOR!..
Samsunsporlu taraftarlar yönetimden gelecek yeni teknik direktör ve ekibine Kenan Yelek ile çalışma şartı getirilmemesini istedi. Taraftarlar, Yelek'in gönderilmesini veya U21 takımında görevlendirmesinin daha doğru olacağı görüşündü.

Haber: Ali BİROL