Samsunspor'da geçtiğimiz sezon transfer yasağı nedeniyle alt yapıdan profesyonelliğe geçen oyunculardan bir çoğu tecrübe kazanmaları için başka takımlara kiralık olarak gönderilirken, bir kısmı da bonservisini alarak başka takımlara transfer olmayı tercih etti.

TFF 3. Lig ekibi Karaköprü Belediyespor, geçtiğimiz sezon Samsunspor formasıyla TFF 1. Lig' de 8 maça çıkan  genç oyuncu Berkay Polat'ı kadrosuna kattı. 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkay Polat'ın Karaköprü Belediyespor'a 1 yıllığına kiralandığı öğrenildi. Polat imza sonrasında yaptığı açıklamada, "Bu sezon yeni takımımım Karaköprü Belediyespor'un başarısı için ter dökeceğim. İnşaallah güzel bir sezon geçiririz. Burada kariyerime güzel anılar katarak Samsunspor'a geri dönmeyi hedefliyorum" dedi.

YAPRAK DÖKÜMÜ SÜRÜYOR

Öte yandan geçtiğimiz sezon profesyonelliğe geçen Samsunspor'la 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç futbolculardan Ramazan Özcan, sözleşmesini fesh ederek TFF 3. Lig ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği'ne gitti.. Abdülsamet Yıldırım'da sezon ortasında sözleşmesini karşılıklı fesh ederek Hacettepe'ye transfer olmuştu. Kaleci Enes Acar'da sözleşmesini geçen ay karşılıklı fesh ederek kulüpten ayrıldı. Diğer futbolcu Mete Han Genç ise haziran ayında sözleşmesini fesh etme yoluna gitmişti. Sağ bek oyuncusu Erkan Çam'ın da Tokatspor ile görüştüğü muhtemelen kiralık olarak gideceği tahmin ediliyor.

Haber : Ali BİROL