Antalya’nın Manavgat ilçesi Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Uzman Dr. Mehmet Çınar, hastanede tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu olan hastaları evlerinde ziyaret ediyor.
Manavgat Devlet Hastanesi’nde tedavi olduktan sonra taburcu olan hastaları yönetim ekibi ile birlikte ziyaret ettiklerini belirten Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Uzman Dr. Mehmet Çınar, "Hastanemizden gerek yatarak gerekse ayakta tedavi için gelmiş ve hizmet almış olan hastalarımızı arayarak kendilerinden müsait oldukları zaman için randevu alıyoruz. Ev ortamında hastalarımızı ve yakınlarını ziyaret ediyoruz. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerimizde, hasta ve hasta yakınlarının hastanemiz ve aldıkları hizmetlerle ilgili görüşlerini, varsa şikayet, dilek ve önerilerini dinliyoruz. Çözüm önerilerini beraberce konuşuyoruz" dedi.
Uygulamadan hasta ve hasta yakınlarının son derece memnun olduğunu kaydeden Dr. Çınar, geçtiğimiz Ocak ayında başlatılan ziyaretlerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.