Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen ve Genel Müdür Soner Soykan Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Bilen geçen haftanın geride kaldığını, bundan sonra lige yeni başlıyormuşçasına, bu işe inanarak, dört elle sarılmak gerektiğine ve nifak tohumu ekmek isteyenlere aman vermemek gerektiğini belirterek, "Bu ligin daha 3 haftası oynandı. Geride 35 hafta daha var. Kolay değil, şampiyonluk da kolay gelmeyecek. Herkesten çok mücadele etmemiz, kenetlenmemiz lazım. Sezon başında, 'Dünü bırakalım. Öz eleştiri yaptık. Beyaz bir sayfa açtık. Camia olarak bu sene o sene olması için tek ses olmamız lazım' dedik. Ama maalesef, daha üçüncü haftada şu ana kadar mağlup olmamış, birinci denilen takımla aramızda 2 puan fark var. Hemen aramıza nifak tohumları ekmek için, yok hoca gönderiliyor, yok toplantılar yapılıyor, yok başkan küplere biniyor, başkanımızın ayağa kalktığı bir fotoğraf görüntülenip, oyuncu değişikliğine müdahale ettiğinden tutun da hocamızı İstanbul'a çağırıp görüşme yaptığına dair iddialar ortaya atılıyor. Dolayısıyla bunlara meydan vermeden, biz öncelikle camia olarak birlikte hareket etmemiz lazım" diye konuştu.  

bilen soykan (2)

KAVGA GÜRÜLTÜYE MEYDAN VERMEYELİM

Bilen, her şeye rağmen takıma inandıklarını ve bu sezon şampiyon olacaklarına değinerek şunları söyledi: "Bunlara rağmen biz inanıyoruz. Kolay olmayacak, ama bu takım şampiyon olacak. Başkanımızda 'Bu takımın şampiyon olması için ne kadar fedakarlığı yapacağım' dedi. Taraftarımızdan, camiamızdan en ufak şeyde tehlike çanları çalıp, aramıza nifak tohumları ekip, kavga gürültüye meydan vermeyelim istiyorum. Birlik olalım. Bilgi akışını sağlıklı yapalım. Sonra zaten kazanan hepimiz olacağız. Gerçek Samsunsporluluk iyi günde değil kötü günde de birlik olmaktan geçer"

BİRLİKTELİK VURGUSU 

Yılport Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan ise, birlik beraberlik olunması gerektiğinin altını çizerek, "Camia olarak (bu sene o sene) olması için tek ses olmamız lazım. Erzurumspor maçı sonrası ortaya bir sürü iddialar atıldı. Bunlara aman vermeyip, hedefimiz doğrultusunda birlikte emin adımlarla ilerlememiz lazım. Erzurumspor maçı sonrası başkanımız gerekli görüşmeleri yaptı. O maçtan ders çıkartıp, evimizde pazartesi günü oynayacağımız Manisa FK maçına odaklanmalıyız. Bu bağlam da da taraftarımızın takımına destek çıkmasını ve tribünde yerini almasını bekliyoruz"dedi. Esra VURAL Özel Haber 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.