Nazilli Belediyesi yaklaşan yaz nedeni ile çevre temizliği ile ilgili çalışmalara hız verdi. Cadde ve Bulvarlara konulmak üzere yeni alınan 250 adet çöp konteynırının tanzimleri Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılıyor.
Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yaz sezonunda çevre temizliği konusunda sıkıntı yaşanmaması için 250 adet yeni çöp konteynırı aldı. 400 litrelik DKP saçtan mamul edilmiş mavi boyalı çöp konteynırları özellikle kalabalık cadde ve bulvarlar üzerine konuluyor. Devlet karayolu üzeri güzergahında tamamen yenileri ile değiştirilen konteynırlar şehir merkezindeki kalabalık sokak ve caddelerdeki tanzim çalışmaları devam ediyor.
Yenileri ile değiştirilen yıpranmış ve eskimiş çöp konteynırları belediye ekiplerince toplanarak Temizlik İşleri Şantiyesinde tamir edilip boyalanmalarının ardından ihtiyaç duyulan bölgelere gönderileceğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Görsel kirlilik ile koku oluşmasını azaltmak ve önlemek için özellikle şehrimizin ana caddelerinde, bulvarlarında ve sokaklarında eskimiş ve yıpranmış çöp konteynırlarını yenileri ile değiştiriyoruz. . 400 litrelik DKP saçtan mamul edilmiş mavi boyalı 250 adet çöp konteynırının yerleştirilmesinden sonra ekiplerimiz tarafından toplanan eski ve deforme olmuş konteynırlar tamir edilip hijyenleri de sağlandıktan sonra ihtiyaç duyulan bölgelere gönderilecek. Şu an şehrimizin genel temizliği konusunda yaz sezonuna hazırız” dedi.