Samsun Haber - Samsunspor'un efsane Başkanı İsmail Uyanık, eski yönetici arkadaşları Tarık Kaptan ve Tarık Darende ile birlikte  8 yıl aranın ardından dün sürpriz şekilde Kırmızı-Beyazlı kulübü ziyaret etmesi heyecan yarattı.  

TARAFTARIN KAFASINDAKİ SORU
Samsunspor'un haziran ayında gerçekleştirilecek olağan genel kurulu öncesi İsmail Uyanık'ın ziyareti özellikle taraftarlarda sevinç ve heyecan oluşturdu. İsmail Uyanık'ın yaklaşan kongre öncesi Samsunspor'u ziyaret etmesi, Kırmızı-Beyazlı taraftarların kafasında, 'Efsane başkan geri mi dönüyor' sorusuna yol açtı.

KULİSLER HAREKETLENDİ...
Heyecanları doruk noktaya ulaşan taraftarlar, sosyal medya hesaplarından İsmail Uyanık'a 'geri dön' çağrısı yaptı. Halen Samsun'da olan Uyanık'ın kongre öncesi nabız yokladığı da kulislerde dillendiriliyor. Ancak Uyanık, şu ana kadar başkanlığa adaylığıyla ilgili net bir ifade kullanmadı. Taraftarlar, İsmail Uyanık'ın başkanlığa aday olup olmayacağını merakla bekliyor. 

İsmail Uyanık, dünkü ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Beni Samsunspor Başkanvekili Ömer Çoruh ve Sportif Direktör Coskun Zeren davet etti. Takıma moral vermek için buradayım" ifadelerini de kullanmıştı.