Elazığspor’da birinci hedefinin takımın mücadele gücünü arttırmak olduğunu belirten teknik direktör İbrahim Üzülmez, hedeflerinin zirve olacağını söyledi.
PTT 1. Lig’in başarılı ekiplerinden Vartaş Elazığspor’da 1461 Trabzon maçının hazırlıkları bir günlük iznin ardından başladı. Geçtiğimiz hafta içerisinde teknik direktörlük görevine getirilen İbrahim Üzülmez yönetiminde, kulüp tesislerinde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Öte yandan Üzülmez’in yardımcıları Atila Gerin, Ümit Şahin ile kaleci antrenörü Hakan Yurtvermez ve kondisyoner olarak Savche Vojneski de takıma katıldı. Isınma hareketleri ve düz koşu ile antrenmana başlayan bordo-beyazlı ekip, daha sonra pas çalıştı.
Teknik direktör İbrahim Üzülmez, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
“ELAZIĞSPOR’UN HEDEFİ ZİRVE OLACAKTIR”
Elazığspor’un çok kaliteli bir takım olduğunu belirten Üzülmez, “Hem karakter anlamında hem de yetenek anlamında iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Tabi eksiklikler var, bu eksiklikleri de gidermemiz gerekiyor. Oyuncuları bir kere mental anlamda maça hazırlamak lazım. Elazığspor’u iyi yerlere getireceğimizi düşünüyorum. Hedeflerimiz var, benim hedefim var, oyuncularımın hedefi var. Ben başarıya aç bir insanım, dolayısıyla bunu da oyuncularıma anlattım. Benim anlayışım her zaman hangi işi yaparsanız yapın en iyi yerlere getirmektir. Elazığspor’un da hedefi zirve olacaktır. Bu yolda üstümüze düşen görev neyse hem ben hem ekibim hem de oyuncularımla beraber ulaşacağıma inanıyorum” diye konuştu.
“İLK HEDEF TAKIMIN MÜCADELE GÜCÜNÜ ARTTIRMAK”
Takımı yavaş yavaş tanıdığına vurgu yapan Üzülmez, “Tabi ki kolay değil. Bugün beraber çıktığımız dördüncü ya da beşinci antrenmanımız. Ekibimle sabah akşam birlikteyiz. Bir tek uyumaya çıkıyoruz odaya. Oyuncuları tanıma anlamında tanıdıklarımız var, videoları izliyoruz, maçlardaki hataları izliyoruz. Bugün itibariyle hem 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını hem de bundan önceki maçlarda yapılan hataları oyuncularımıza göstermeye çalışacağız. Bu lig farklı bir lig. Bu ligde herkes mücadele ediyor. Dolayısıyla burada birinci görevimiz takımı saha içindeki mücadele gücünü arttırmak. Zaten mücadele olmazsa başarılı olma şansımız yok. Bir de ekip ruhunu ortaya çıkarmamız gerekiyor. Ben oyuncularıma bunun üzerine vurgu yapıyorum. Eminim ki onlar da kendilerine yakışan, kendi üstüne düşen görevi yerine getireceklerdir” şeklinde konuştu.