Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () - RUSYA'daki ünlü radyo kanalı 'Chanson FM', Bodrum'da konser dizisi düzenledi. Rus turistlerin şarkılar eşliğinde çılgınca dans ettiği görüntüler Moskova'daki gece kulüplerini aratmadı.
Rusya'nın dünyaca ünlü müzik kanalı Chanson FM, 15'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Hilton Bodrum Türkbükü Resort&SPA'da 5- 9 Ekim tarihleri arasında dünya starlarını konuk ediyor. Rusya'nın ünlü sunucu ve şovmenlerinden Yuri Galtsev ve Tari Tvaltadze'nin sunuculuğunda gerçekleştirilen konserlerde Mihail Şufutinskiy, Sergey Trofimov, Aleksandr Buynov, Veronika Andreeva, Semyon Kanada, Rada Ray, Petya Privin ve Sergey Kurenkov gibi isimler sahne aldı.
MOSKOVA'NIN GECE KULÜPLERİNİ ARATMADI
Yaklaşık üç saat süren gecede Rus pop şarkıcılarının söylediği şarkılarla coşan zengin Rus turistler çılgınca dans etti. Görüntüler Moskova'nın dünyaca ünlü gece kulüplerini aratmazken Rus komedyenlerin yaptıkları espriler ise izleyenleri kahkahaya boğdu.
Rusya'dan özel olarak konserler dizisini izlemek için, ünlü Rus iş adamlarının özel uçakları ile geldiği belirtildi. Konserler için Bodrum'a gelen zengin Rus turistlerin gündüz saatlerinde mavi yolculuğa çıkarak Bodrum'un tarihi ve ören yerlerini ziyaret edecekleri kaydedildi. Konserler her gece farklı sanatçıların katılımı ile 9 Ekim tarihine kadar devam edecek.

FOTOĞRAFLI