Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()- SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta deplasmanda lider Zonguldak Kömürspor'a 4-2 yenilen Altay'a Halil Yılmaz'dan kötü haber geldi. Karşılaşmanın 44'üncü dakikasında rakibinin üzerine düşmesi nedeniyle sakatlanarak oyundan çıkan Halil'in sağ ayak arka çapraz bağında kısmi yırtık tespit edildi. Halil'e fizik tedavi uygulanacağını belirten teknik direktör Serdar Sabuncu, "Üç hafta aramızdan ayrı kalacak. Ameliyat olmayacak. Daha kötü bir sakatlık yaşamadığı için duacıyız. Kas yapısı kuvvetli olmasaydı ön çapraz bağı kopabilirdi" dedi. 

Sakatlık sonrası genç futbolcuya başarılı bir ön tedavi yapıldığını söyleyen Serdar Sabuncu, "Ödem oluşmasını engelledik. Aksi takdirde takıma dönmesi 1-2 hafta daha uzayacaktı" diye konuştu.
Siyah beyazlı ekibin üçüncü kaptanı olan Halil Yılmaz, sağ kanatta oynamasına rağmen attığı 4 golle takımın en skorer ismi konumundab bulunuyor. Altay'da Halil'in yanı sıra sarı kart cezalısı stoper Hayrullah, cumartesi günü iç sahada oynanacak Gölbaşıspor maçında forma giyemeyecek. Cezaları sona eren Bedri Can ve Furkan şans verilmesi halinde görev alacak.   FOTOĞRAFLI