İZMİT (Kocaeli), () - ÖZEL Hastane zinciri Medical Park'ın Kocaeli'de yaptırttığı 242 yatak kapasiteli hastanesi, 'VM Medical Park' markasıyla yarından itibaren hasta kabulüne başlıyor.
Bugün gerçekleştirilen tanıtım toplantısında MLP Care Grup Koordinatörü Başak Erel , VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Nacip Kozalı ve Tıbbi TDirektör Kamil Toker hastane ilgili ilgili bilgiler verdi. Hastane İzmit'te D-100 karayolu üzerinde, bir süre önce hizmete giren Symbol AVM'nin yanında  48 bin metrekare kapalı alanda, 242 yatak kapasitesi, 10 ameliyathane ve 101 poliklinik ile hizmet vermeye başlayacak. Grubun, yakında İstanbul Gaziosmanpaşa'da hizmete girecek olan hastaneden sonra en büyük ikinci hastanesi özelliğini taşıyacak olan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nin değişen yaşam şekline adapte olan hastanecilik anlayışını Kocaeli'ye taşıyacağı dünya ile aynı anda uygulanan tüm teşhis ve tedavi yöntemlerini, yenilikçi tıp teknolojilerini, uzman ve akademik hekim kadrosunu çağdaş bir hastane ortamında buluşturacağı belirtildi.
MLP Care Grup Koordinatörü Başak Erel, "MLPCare grubu olarak Türkiye'nin en büyük hastaneler grubu olmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye genelinde 13 bin 500'ü aşkın çalışanımız ve çeyrek asırlık deneyimimizle hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Bu denli büyük marka gruplarının sorumlulukları da büyük oluyor. Bulundukları kentlerde çeşitli misyonlar üstlenmeleri, önderlik yapmaları gerekiyor. VM Medical Park'ı da Kocaeli'de bu şekilde konumlandırmayı hedefledik. Kişiye özel ayrıcalıklı hizmet anlayışımızı Kocaeli'ye taşıyoruz" dedi.
Genel Müdürü Necip Kozalı ise lider doktorları, alanında uzman hemşireleri, alt yapı ve teknolojik özellikleriyle hizmet kalitesindeki çıtayı daha da yükselterek fark yaratmaya hazırlandıklarını söyledi. Kocaeli'nin Türkiye'nin parlayan yıldızı olduğunu da belirten Kozalı, "Kocaeli'de hastanemizi, VM Medical Park yüzüyle hizmete sokuyoruz. Başta Kocaeli ve bölge halkı olmak üzere tüm Türkiye için sağlıkta dünya standartlarında hizmet sunan bir hastane olacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI