SAMSUN (AA) - Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karslı’nın tayini sebebiyle kaymakamlık tarafından veda yemeği organize edildi.

Bedesten içi restoranda düzenlenen yemeğe, Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Garnizon Komutanı Ömer Aydoğan, Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Hacı İbrahim Açıkel, Belediye Başkanı Sadık Edis, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karslı, Vezirköprü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Önder Kürşat Mutlu, İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, kurum ve kuruluşların müdürleri, kaymakamlık ve emniyet personeli katıldı.

Yemek sonrası İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk’ün yaptığı duanın ardından konuşan Kaşıkçı, "Eğer devlette çalışıyor iseniz yeriniz hiçbir zaman sabit kalmaz. Hakan bey de yaklaşık üç yıldır ilçemizde görev yaptı. Şimdi tayini dolayısıyla aramızdan ayrılıyor. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Silah ve Patlayıcı Madde, Bilgi İşlem ile İdari Birimler Şube Müdürlüklerinden sorumlu olacak 2. Sınıf Emniyet Müdürü Hakan Karslı yaptığı konuşmada; “Vezirköprü’den de sorumlu emniyet müdürü olacağım için her türlü sıkıntınızda kapım açık olacak. Bizler emniyet teşkilatı olarak halkımızın güvenini kazanabildiysek, bu yine vatandaşlarımızın bize olan desteği ile olmuştur. Bu yemeğe katılarak beni onurlandırdığınız için teşekkür ederim” dedi.

Yemek sonrasında Kaymakam Mahmut Kaşıkçı tarafından Emniyet Müdürü Hakan Karslı’ya plaket takdim edildi.