OSMANLISPOR yenilgisini değerlendiren Manisaspor teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, hakemlere tepki gösterdi. "Maçla ilgili konuşacak bir şey göremiyorum" diyen Dilaver Mutlu, şunları söyledi:
"İlk yarıda Galatasaray karşılaşmasında olduğu gibi iyi oynadık. Ancak ikinci yarıya iyi başlayamadık. Bu arada maçın hakemlerini kutlamak lazım. İki penaltı verip iki kırmızı kart göstererek oyunun sıkıştığı anlarda skoru belirlediler. Son haftalardaki müsabakaları bir türlü 11 kişiyle tamamlayamıyoruz. Cezalı oyuncular yüzünden da istediğimiz kadroyu kuramıyoruz. Bu yüzden sahada bir düzen tutturamadık."
Sıcak havadan yakınan Osmanlıspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, "Çok iyi futbol oynadığımız söylenemez ama ihtiyacımız olan 3 puanı aldık" derken maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:
"Müsabaka sıcak ve ağır bir havada oynandı. İlk yarıda hava şartlarına uyduk. Buna rağmen iki takımın da direkten dönen birer topu vardı. İkinci yarıda baskı kurup Manisaspor'u sahasından çıkarmadık ve iki penaltıyla sonuca gittik. Futbolcularımı kutluyorum."