Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan öğrencinin, bebeğini diri diri toprağa gömdüğünü söylediği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Yenigün köyünde bir tarlaya gömülen ve başıboş bir köpek tarafından bulunan 15 günlük kız bebeğin cesediyle ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bebeğin içine konularak gömüldüğü market poşetindeki alışveriş barkodundan yola çıkarak alışveriş yapılan marketi ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

15 Nisan tarihli barkodun ait olduğu marketin güvenlik kamerasını izleyen ekipler, bebeğin annesinin 16 yaşındaki lise öğrencisi Z.T. olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Z.T., jandarma karakolunda suçunu itiraf etti.

KAN DONDURAN İTİRAF

Suçunu itiraf eden katil zanlısı anne, iddiaya göre ilk ifadesinde bebeğin babasının amcasının oğlu olan A.T. olduğunu belirterek A.T.'nin kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti. Amcasının oğlu A.T. ile girdiği ilişkinin ardından hamile kaldığını öğrenen lise öğrencisi Z.T., ailesinden ve okuldan bol elbiseler giyerek hamileliğini gizlediğini belirtti. Doğum yaptıktan sonra bebeği ortadan kaybetmek için Yenigün köyündeki boş araziye giden Z.T., iddiaya göre bebeğini diri diri toprağa gömdüğünü itiraf etti.

OKUL ÜNİFORMASIYLA ADLİYEDE

Jandarmada yapılan sorgulamanın ardından katil zanlısı anne Z.T. ve bebeğin babası olduğu iddia edilen A.T. bugün Kadirli Adliyesi'ne çıkarıldı. Cumhuriyet savcılığında ifadeleri alınan Z.T. ve A.T., tutuklanmak üzere nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanan anne Z.T. ve A.T., Osmaniye Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
Bu arada adliye çıkışında Z.T.'nin üzerinde okul üniforması olması dikkat çekti