Erzurum Gençlik Meclisi Başkanı Ali Aydemir Başkanlığı’ndaki meclis yöneticileri, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.

Gençlik Konseyi olarak Atatürk Üniversitesi ile çeşitli faaliyetler yürüttüklerini ifade eden Ali Aydemir, gerçekleştirilen etkinliklere her türlü desteği veren Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya teşekkür etti. Özellikle kültürel anlamda gerçekleştirilen çalışmalarla Erzurum gençlerine sahip çıkılması için çaba harcadıklarını ifade eden Aydemir, Atatürk Üniversitesinin destekleriyle bundan sonraki faaliyetleri daha rahat düzenleyebileceklerini söyledi.

Gençlerle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ve anlamlı ziyaret için meclis üyelerine teşekkür eden Rektör Prof. Ömer Çomaklı, “Hiç şüphesiz hepimiz memlekete faydalı, idealist gençler yetiştiren bir üniversiteye sahip olmak isteriz. Bizler de bu doğrultuda üniversitemizi bulunduğu yerden daha yukarı taşıyabilmek için bütün gayretimizle çalışıyoruz. Daima ve her yerde memleketin hizmetine koşmaktan şeref duyan Atatürk Üniversitesi, sizleri Türkiye’nin ihtiyacı olan sorumluluk bilincine erişmiş, güçlü ve ülkemizde başarılı yönetici konumunda görmeyi arzu ediyoruz. Görevinizde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra, ziyaret anısına Gençlik Konseyi Başkanı Ali Aydemir, Rektör Çomaklı’ya Oltu taşı tesbih hediye etti.