Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve MHP Malatya Milletvekili adayları, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Darende’yi ziyaret ettiler.
Ziyarete MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Malatya Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Hakan Kalkan, Mehmet Ali Özpolat ile il, ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. MHP Malatya İl Başkanı ve milletvekili adayları ilk olarak MHP Darende İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette kısa bir açıklama yapan MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, 7 Haziran Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında Darendeli esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiklerini belirterek, “Darende ilçemiz Milliyetçi Hareket Partisi’ni kucaklayan bir yerdir. İyi bir tabanımız var. İnşallah bu tabanı daha da güçlendirerek birinci parti olacağız. MHP’nin iktidar yolunda Darendeli esnaf ve vatandaşlarımız da elini taşın altına koyacaklarına en ufak bir şüphem yoktur” şeklinde konuştu.
Milliyetçi hareket iktidarına hem Darende’nin hem Malatya’nın hem de Türkiye genelinde iyi bir teveccühün olduğunu belirten Erdem, 7 Haziran’da Cenabı Allah’ın izniyle Malatya’da birinci parti olarak, MHP’nin iktidarını pekiştireceklerini kaydetti. Darende’nin, ülkenin, şehrin ve ilçenin kötü gidişe dur demesi gerektiğini vurgulayan Erdem, kötü gidişin kader olmadığını, Darendeli esnaf ve vatandaşlar 7 Haziran genel seçimlerde kendilerini en iyi şekilde temsil edecek, MHP’li milletvekili adaylarını meclise göndereceğine en ufak şüphesinin olmadığını sözlerine ekledi.
MHP Darende İlçe Başkanı Hasan Şentürk ise, ilçede Milliyetçi Harekete ciddi bir teveccühün olduğunu anımsatarak, “Darendeli esnaf ve vatandaşlar, mevcut iktidara ciddi tepkisi var. Allahın izniyle bu sandığa yansıyacaktır. Üç dönemdir gönderemediğimiz vekillerimizin göndereceğiz” dedi.
Yapılan konuşmalardan sonra MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve MHP Malatya Milletvekili adayları tek tek Darendeli tüm esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, 7 Haziran genel seçimlerinde hem Darende’nin hem Malatya’nın hem de ülkenin karanlık gidişine dur denmesi gerektiğini söylediler.
Milletvekili adayları, Darende Organize Sanayi Bölgesi’nin atıl vaziyette olduğunu belirterek, Milliyetçi hareket iktidarına başta Darende Organize Sanayi bölgesi olmak üzere, gerçek yatırımların yapılacağını belirttiler.