Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Payasspor’un Teknik Direktörü Semih Tokatlı, iyi bir çalışma temposu içinde olduklarını söyledi.

Tokatlı, yeni sezon öncesinde Afyonkarahisar’da yapılan kamp çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. İyi bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirten Semih Tokatlı, "Takımımız yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sabah ve öğleden sonra yaptığımız antrenmanlarla sürdürmektedir. Eski ve yeni futbolcularımızın kısa bir zamanda bir birleriyle kaynaşması bizleri sevindirmektedir. İyi bir çalışma temposu yakaladık. Bu tempomuzu sürdürmeyi arzuluyoruz" dedi.

Özel karşılaşmalarda kamp kadrosunda bulunan tüm futbolculara forma giyme şansı verdiklerini vurgulayan Tokatlı, "Yaptığımız antrenman ve özel karşılaşmalarda eksik mevkilerimizi tespit etmeye çalışıyoruz. Bu eksiklerimizi giderdiğimiz takdirde lige hazır hale geleceğiz. Bundan sonra da yapacağımız çalışmalarımızda iyi geçer ve yeni sezonda iyi bir başlangıç yapmayı arzuluyoruz" diye konuştu.