Mardin Midyat ilçesinde 2 Ağustos tarihinde bölücü terör örgütü tarafından yola döşenen mayının askeri aracın geçişi sırasında patlaması sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Barış Akkabak'ın ailesi için Serik Belediyesi tarafından yaptırılan ev, aileye teslim edildi. 



EV AİLEYE TESLİM EDİLDİ

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık aileye yeni bir ev yaptırma sözü vermişti. 4 ay içinde evi tamamlayan Başkan Çalık, içini de yeni eşyalarla donatarak aileye teslim etti.



"ACI ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYALIM"

Aileye verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Serik Belediye Başkanı Prof.Dr.Ramazan Çalık, "Hayırlı olsun sağlık sıhhat içinde otursunlar. Bunlar ailemizin içlerindeki kor ateşini söndürmez. Ama biz anamızın babamızın yanındayız. Şehit üzerinden siyaset yapmam dedim ancak sosyal medya ve basın üzerinden karalama politikasıyla nemalanmak isteyenler oldu. Bizlerin derdi siyaset yapmak değil ailemizin yanında olmak. Barış hepimizin Barış'ı, Şehit hepimizin şehidi. Acı hepimizin acısı. Acı üzerinden siyaset yapmayalım. Şehidimiz Barış Akkabak ve tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Şehit ailemizin her zaman yanındayız olmaya da devam edeceğiz" dedi.