Samsunspor Haber - Samsunspor'da personelin durumu içler acısı. Aylardır ücret alamayan ve zor günler geçiren personele Ramazan ayına girilirken dahi ödeme yapılmadığı ortaya çıktı. Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ve ekibi, personeli bir kez daha es geçerken, kulüp çalışanlarının 2017 yılında sadece ocak ayı ücretlerini aldıkları öğrenildi. 

2014'TEN ALACAĞI OLAN VAR!
Yönetimin ocak ayının ücretlerini 29 Mart 2017 tarihinde çalışanların hesaplarına yatırdığı ifade edildi. Her zaman fedakarca çalışan personelin 2017 yılından 4 ay ücret alacaklarının bulunduğu ifade edildi. Bir çok personelin ise 2016 yılından 3, 2014 yılından ise 4'er ay daha alacaklarının bulunduğu belirtildi. 

BİR KEZ DAHA HAYAL KIRIKLIĞI
Kulübün en zor zamanlarında fedakarca davranıp işlerini en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olan personel, artık isyan noktasına geldi. Ramazan ayı öncesi yönetimden en azından 1 aylık ücretlerin ödenmesini bekleyen personel, bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. Erkurt Tutu ve ekibinin es geçtiği personelin bu duruma oldukça içerlediği öğrenildi. Yönetimin ise kısa sürede personele ücret ödemesi yapıp yapmayacağı belli değil. Başkan Tutu'nun salı günkü toplantıda bu konu hakkında da açıklama yapacağı dile getirildi. 

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU