Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral Türkiye’de girişimcilerin inandıkları zaman her şeyi başarabileceklerini söyledi. Güral, “Yeter ki fark yaratacak doğru tespitlerle ilerleme sağlanacak bir çalışma olsun. Girişimcinin başaramayacağı hiçbir şey yoktur” dedi.
NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral, günümüzde artık bir işin standart veya sıra dışı olarak ele alınması gerektiğini belirtti.
Güral, "Eğer hedefiniz standart işler yapmak, herkesin yaptığı gibi ürünler ortaya çıkarmaksa bildiğiniz yolda yürüyün. Ancak fark yaratmak, herkesten değişik bir yol almak istiyorsanız o zaman iyi tespit yapmanız ve nereye gideceğinizi bilmeniz lazım. Girişimcinin başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Kütahya Seramik olarak hep ilkleri gerçekleştirmenin ve farkı ortaya koymanın çabasını gösteriyoruz. Bu konuda tüm paydaşlarımızı ve birlikte çalıştığımız kurumları da teşvik ediyoruz. Başarının tesadüfi olmadığını bugün bu açılışta bir kez daha gördük” ifadelerini kullandı. (EFE)