Çifte cinayet, Eyüp'teki Maltepe Çıkmazı olarak bilinen boş bir arazide meydana geldi. Saat 07.30 sıralarında çevrede çalışanlar, beton zeminde biri kadın iki kişiyi kanlar içinde görerek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Erkeğin başına isabet eden iki, kadının ise başına isabet eden tek mermi ile öldüğü belirlendi.
BİR HAFTA ÖNCE KAÇMIŞLAR
Başına sıkılan tek kurşunla öldürülen Yağmur Güneş'in eşinden boşandığı ve 2 çocuğunun bulunduğu, 2 kurşunla öldürülen Uğur Can Taşdemir'in ise evlilik dışı bir çocuğun olduğu belirlendi. İkilinin bir süredir 'yasak aşk' yaşadığı, ailelerinin karşı çıkması nedeniyle bir hafta önce kaçarak birlikte yaşamaya başladıkları öğrenildi. 



ÇIPLAK FOTOĞRAFLARLA TEHDİT ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKMİŞ
Habertürk'te yer alan bilgilere göre bir tekstil firmasında çalışan Güneş'in ailesinin 6 ay önce kızlarının Uğur Can Taşdemirt arafından çıplak fotoğraflarını internete vermekle tehdit edildiğini bildirerek polise başvurduğu daha sonra da şikayeti geri çektiği öğrenildi.
Ayrıca Güneş'in bir akrabasının uzun süredir yattığı cezaevinden yeni çıktığı ve genç kadını telefonla arayarak evine dönmesi için çifti tehdit ettiği ileri sürüldü.

Kaynak: posta