Oktay ENSARİ-Zafer BARIŞ/KAYSERİ () - KAYSERİSPOR teknik direktörü Tolunay Kafkas, "Gençlerbirliği maçımızda son 3 haftada yaptığımız tekrarlamazsak, milli maç arasına moralli gireriz'' dedi.
Deplasmanda yarın akşam oynayacakları Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Tolunay Kafkas, kazanmak istediklerini dile getirirken şunları söyledi:
"Deplasmandan galibiyetle dönüp, milli maç arasına moralli girmek istiyoruz. Son 3 haftadır istediğimiz sonuçları alamadık. Bu hafta bunu Gençlerbirliği maçıyla telafi etmek istiyoruz. İster istemez son 3 haftada aldığımız sonuçların bir moralsizliği oluyor. Oynadığımız oyun, sonuçların hakkı değil. Sadece skor konusunda sıkıntımız var. Fakat bunları atlatmak zorundayız. Geçmişi geri getirmenin bir faydası yok. Yapılan hataları tekrarlamamak önemli. Biz de bu hataların üzerinde durduk ve çalıştık. Umarım bu maç bunları yapmayıp 3 puan alıp, milli maç arasına da moralli gireriz. Şu anda takımda eksik yok."
"DENİZ ÇOBAN ONURLU BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİ"
Yönettiği maçında yaptığı hatalar yüzünden canlı yayında özür dileyip ardından doa hakemliği bıraktığını açıklayan Deniz Çoban'ı kısmen tanıdığını belirten Tolunay Kafkas, bu konuda şöyle konuştu:
"Onurlu bir davranış sergiledi. Ben kısmen de olsa Deniz Çoban'ı tanıyorum. Çok da üzüldüm. Çünkü gerçekten Deniz hoca, bir hakem talihsizliği yaşadı. Vicdanının sesini dinledi. Keşke böyle olmasaydı. Hakemliği başka türlü bıraksaydı. Ama bir karar aldı, buna da saygı duymak gerekiyor. Kulüp başkanlarının da hocaların da hakem hatalarıyla ilgili sık sık bazı konuları gündeme getirdikleri doğrudur. Olmasını istemiyoruz ama hakemlere olan güvenimiz tam. Daha iyi olacaklar, iyi olan genç hakemler var. Onların da ileride FİFA kokartlı hakemlerimiz gibi daha iyi maçlar yöneteceklerine inanıyorum."

FOTOĞRAFLI