İngiltere bir ay içinde üçüncü kez terör saldırısıyla sarsıldı. Peş peşe gelen saldırılar dünyada yankı buldu. Tepkiler gün geçtikçe daha da alevleniyor. 

ABD'nin Louisiana eyaletinden ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Clay Higgins Facebook sayfasından bir not paylaştı. Notta Hristiyanlara 'radikalleştirilmiş' Müslümanları öldürün çağrısında bulunuyordu. 

Meclis üyesi çağrısında şunları söyledi;

"Özgür dünya... Hıristiyanlığın tamamı ... İslami korku ile savaşıyor ... Bu kafir göçmen hayvanları barındıran herhangi bir ulusa bir kuruşluk Amerikan değeri verilmemelidir. Hiçbir radikalleştirilmiş bir islamist şüpheliye bağışın çeyreği bile verilmemelidir. Amerika topraklarına girme planlarının özetle reddedilmesi gerekiyor. Her akla uygun tedbir onları ele geçirmek için angaje olmalı. Onları avlayın, teşhis edin ve öldürün. Hepsini öldürün. İyi ve dürüst olanların adına. Hepsini öldürün."

Gazetevatan'ın haberine göre, dün akşam yazı yüzlerce kişi tarafından paylaşıldı ve binlerce yorum geldi fakat yazının ekran görüntüsü çok daha fazla platformda yer aldı. 

Gazeteciler, meclis üyesinin ofisini haberi doğrulamak üzere aramaları ve bu tepkisini sorması üzerine haber ofisi tarafından doğrunladı ve cevap olarak, bir dünya  savaşında olduklarını, düşmanlarının 'cihatçılar' olduğunu ileri sürdü. Tek endişesinin eyaletinde ve ülkesinde yaşayan insanları korumak olduğunu dile getiren Higgins teröre karşı güçlü durmalıyız mesajı verildi.

Kaynak.Hürriyewt