Yaşar CEYLAN/ TORBALI,(İzmir),() - İZMİR'de Torbalıspor ve Bucaspor Kulüpleri'nin formasıyla yeşil sahalarda uzun yıllar top koşturduktan sonra futbolu bırakıp, emlakçılığa başlayan Osman Erdoğan (50), işyerinde av tüfeğiyle hayatına son verdi. Ölümüyle spor camiası ve sevenlerini yasa boğan Erdoğan, bugün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
Torbalıspor'da futbol yaşamına başlayan ve bu takımda kaptanlıkta yapan ardından İzmir Demirspor ve Ispartaspor ile Bucaspor'un da formalarını giyen evli, üç çocuk babası Osman Erdoğan, yaşadığı sakatlığın ardından 20 yıl önce futbolu bıraktı. Futbolu bıraktıktan sonra emlak ve gayrimenkul danışmanlığı işine giren Erdoğan, 6 ay önce İtfaiye Sokağı'ndaki ofisini kapattı. Bugün saat 02.00 sıralarında kapalı olan işyerine gelip, çenesinin altına dayadığı av tüfeğinin tetiğine dokunarak hayatına son verdi.
Ekonomik sıkıntıları nedeniyle bunalımda olduğu ve bu nedenle intihar etmiş olabileceği ileri sürülen Erdoğan'ın cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından alınarak bugün ikindide Torbalı Yeniköy Camisi'ne getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine Ak Partili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Torbalıspor Kulüp Başkanı Özgür Erman Çağlar, Torbalıspor Teknik Direktörü Sezer Özçelik, Erdoğan'ın eski takım arkadaşları Feti Okuroğlu, Burhan Erciker, Orhan Ölcer, Ali Rıza ile Kamuran Enver, yakınları ve sporseverler katıldı. Kılınan namazın ardından Torbalıspor'un efsanevi kaptanlarından Erdoğan'ın cenazesi bir süre omuzlarda taşındıktan sonra Yeniköy Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi. 

FOTOĞRAFLI