Taha Yalçıner:”Göztepe maçı geride kaldı. Lig uzun bir maraton. Arada böyle kazalar olabilir. Önümüzde Giresunspor maçı var. Bu maçı kazanıp mağlup olduğumuz haftayı telefi etmek istiyoruz. İyi bir ekibiz, iyi çalışıyoruz. İnşallah 3 puanı getirecek oyunu oynayıp ve skoru alıp liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Ligin bu sezon daha zorlu geçtiğini belirten  Taha, “Bu sezon 8-9 takım ilk 2 için oynuuyor. Bu bizim içinde diğer takımlar içinde zor tabi. Biz kendimize güveniyoruz. Bu sezon play off oynamadan direk Süper Lige çıkmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Taraftarlarımızında desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Ersel Aslıyüksek: “Göztepe maçında istemediğimiz bir sonuç aldık. Hepimiz çok üzgünüz. Giresunspor maçını alıp bunu telafi edeceğiz inşallah. Giresun’un da iyi takımı var ama biz bu maçı alıp yolumuza bakacağız. Ligin kalitesi arttı. Dişe diş mücadele oluyor. Biz inşallah çalışarak iyi yerlere geleceğiz. Bende takıma katkılı olmak için çalışıyorum. Hocam ne zaman görev verirse elimden geleni yapıyorum” ifadelerini kullandı.

Rüştü Araboğlu, “Bundan sonraki bütün maçlar bizim için önem taşıyor. Çünkü bizim bir hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak içinde bütün maçlarımızda başarılı olmak istiyoruz.  pazar günü oynayacağımız Giresunspor maçının futbol adına zorlu geçeceğini düşünüyoruz. Takımımızda eksiklerimiz var. Son zamanlarda çıkış içinde olan Ercan’ın sakatlanması bizi üzdü. En kısa sürede sahalara döneceğini umuyoruz. Takımımızın morali yüksek. Mücadele gücümüz iyi. Taraftarımızı kombine almaya ve stada takımımızı desteklemeye davet ediyoruz”diyerek sözlerini tamamladı.

SAMSUNSPORLUYUZ.COM