SAMSUN (AA) - Basın İlan Kurumu Samsun Şube Müdürlüğü ve Dünyagöz Samsun Şubesi arasında yapılan protokolle hastanede basın kartı sahiplerine ve birinci derece yakınlarına indirim sağlandı.

Basın İlan Kurumu Samsun Müdürü Mustafa Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, basın mensuplarının gecesini gündüzüne katarak çalıştığını ifade etti.

Gazetecilerin çalışma temposu ve stres nedeniyle kendilerine ve ailelerine yeteri kadar zaman ayıramadığını kaydeden Bayraktar, "Maalesef 'iş yoğunluğum var' diyerek sağlık sorunlarını sürekli erteliyorlar. Yapılan protokolle sadece kurumumuz bünyesinde çalışan mesai arkadaşlarımıza değil, sarı basın kartıyla sürekli sarı basın kartı taşıyan meslektaşlarımız ve birinci derece yakınlarına da Dünyagöz Hastanelerinin bulunduğu her yerde ciddi oranda indirim yaptırarak katkı sağladığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü üst yönetimi ve Dünyagöz Hastanelerine teşekkür eden Bayraktar, anlaşmanın 10 Temmuz 2018 tarihine kadar geçerli olduğunu belirtti.