Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde rüşvet iddiasıyla tutuklanan Bahattin Karakaş'ın yerine atandıktan dört yıl sonra adeta ders veren nitelikte istifa eden Dr. Mehmet Emrah Binici, yeniden daire başkanı oldu.

Dr. Mehmet Emrah Binici, istifa metninde şu ifadelere yer vermişti: "Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı görevinden; kamu hizmetlerinde verimlilik, etik ve dinamizm ilkeleri ışığında işletme körlüğüne mahal vermemek ve fırsat eşitliğine zemin hazırlamak adına affımı istiyorum."

Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile çalışma prensibi uyuşmadığı için istifa eden Dr. Mehmet Emrah Binici'nin yerine vekaleten Emre Bayrı atanmıştı.

Meteoroloji Samsun'u uyardı! Yarına dikkat Meteoroloji Samsun'u uyardı! Yarına dikkat

Binici, Mustafa Demir'in başkanlık yaptığı dönemde verdiği istifa metninde hizmette verimlilik, etik ve dinamizm konularına dikkat çekmiş, şu ifadelere yer vermişti: "İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına: Kurumumuz Mehmet Emrah Binici adlı ve Daire Başkanı kadrolu personeliyim. Aralık 2020 tarihinden bugüne yürütmekte olduğum Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı görevinden; kamu hizmetlerinde verimlilik, etik ve dinamizm ilkeleri ışığında işletme körlüğüne mahal vermemek ve fırsat eşitliğine zemin hazırlamak adına affımı istiyorum. Gereğini arz ederim."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.