Halil Avcı İnşaat’ın dört tarafı parkla çevrili, okyanus kumsalı, dalga havuzu, teraslı-bahçeli daireleri içinde barındıran yeni konut projesi Dreamloft Miami’de daire satışları başladı.

Halil Avcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, ABD’nin Florida eyaletinin Miami şehrinin ünlü kumsallarında olduğu gibi Dreamloft Miami’de yaşayanların evlerinin önünde kumdan kale yapabileceklerini, sosyal donatılarla da konut sahiplerine yılın her gününde tatil keyfi sunacaklarını kaydetti.

201 daireden oluşan Dreamloft Miami’de, daha ferah yaşam alanları oluşturulduğunu terasların geniş tutulduğunu belirten Avcı, "Teras büyüklüğü 76 metrekare olan konutlar bile var. 1+1, 77 metrekareden 4+1 245 metrekareye kadar konutlar her aileye hitap ediyor. Adana’nın en güzel bulvarlarından biri olan Mavi Bulvar’da, 3 tarafı büyük bir parkla çevrili, değerli bir arsa üzerinde yer alan Dreamloft Miami’de, mini futbol sahası, neşeli çocuk parkı, Miami seyir terası, özel kapalı otoparklar bulunuyor. Miami Beach ise dalga havuzu ile birlikte Miami sahillerinin keyfini yaşatacak. Kumsalda uzanıp güneşlenmek veya çocuklarının kumdan kalesini izlemek isteyen aileler için bulunmaz bir fırsat olan Dreamloft Miami’de, 3 D Sinema salonu, koşu parkuru, fitness salonu ve sauna da bulunuyor. Dreamloft Miami’de modüler eşyalı konutlarda, şık mutfaklar, estetik salonlar var. Şık birinci sınıf seramiklerle döşenmiş banyolar ve kullanışlı, estetik giyinme odalarıyla saray havasında yaşam sunuyoruz" dedi.

Projenin, pratik ve ferah yatak odaları ile görenleri kendine hayran bıraktığını söyleyen Avcı, çocuk odalarında ise, onların mutlu olacağı ve aynı zamanda gelişimini ve sağlığını güvence altında tutacak, zararsız ürünler kullanılmasına özen gösterildiğini vurguladı.

Teraslı dairelerin, misafirleri terasta ağırlamanın en keyifli kısmını oluşturduğunu ifade eden Avcı, şunları kaydetti:

"Herkesin evine ‘hayran kalacağı’ tarzda dizayn edilen konutlarda; zemin katlarda bahçeli teraslı, üst katlarda teraslı ve büyük balkonlu seçenekler de sunuluyor. Amerikan Dubleks Loft 1+1, Halil Avcı İnşaat’ın en prestijli dairelerinden biri olarak dikkat çekiyor. 1930’lu yıllarda büyük ekonomik krizin yaşandığı Amerika’da sanatçıların çalışma ve yaşam alanı olarak tercih ettiği yüksek tavanlı bir daire tipi olarak geliştirildi. Dreamloft Miami’de, daire isteyenlere seçenek çok. Yüzme havuzu, kumsal ve bahçeye bakan daireler de var."

Orhan Avcı, duyurusu "7ekimibekleyin.com" sitesinden yapılan ve lansmanı "Miami kumsalındaki daire 29.000 TL peşinatla Adana’da olur mu?" sloganıyla gerçekleşen projenin; Adana’nın sembol yapıları arasında yer alacağını söyledi.