Nata Vega Outlet, babalar günü kapsamında çekimleri Ankara’da yapılan Beni Affet dizisinde oyuncu Gaye Turgut Evin’i vatandaşlarla buluşturdu.
Nata Vega Outlet, babalar gününü düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutladı. Çizgi film karakterlerinin kostümlerini giyen bando ekibinin gösterisiyle başlayan etkinlik, gitar ve yan flüt ile çalınan müzik eşliğinde devam etti. Etkinliklerin sunuculuğunu Beni Affet dizisinde Bahar Kozan karakterini canlandıran Gaye Turgut Evin yaptı. İlk kez sunuculuk deneyimi yaşayan Evin, çocukları sahneye çıkararak onlara çeşitli sorular sordu. Soruları cevaplayan çocuklar, kendilerine sunulan zarflardan bir tane seçerek değişik hediyeler kazandı. Vatandaşlar, Beni Affet dizisinde oyuncu Gaye Turgut Evin ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.
“NATA VEGA İKİNCİ AİLEM OLDU”
Dizi oyuncusu Gaye Turgut Evin, başta babasının ve eşinin olmak üzere tüm babaların babalar gününü kutlayarak “Nata Vega benim ikinci ailem oldu. Dizi setinden fırsat buldukça eşimle Nata Vega’ya geliyoruz. Sadece alışveriş merkezi değil, kültüre, sanata bütün değerlere, aileye önem vermesi bakımından takdir edilesi bir AVM” dedi.
“BU SENE DE ANKARA’DAYIZ”
Evin, dizi çekimlerinin tam tempo devam ettiğini ifade ederek, bu senenin de anlaşmalarının yapıldığını ve aynı şekilde bu sene de Ankara’da olduklarını söyledi. Dizi çekimlerinin Nata Vega Outlet’e yakın olmasından dolayı cafe ve alışveriş çekimleri için Nata Vega Outlet’den faydalandıklarını paylaşan Evin, reytinglerin çok iyi olduğunu kaydetti. Evin, dizinin bu kadar çok izlenmesini ise, dizide herkesin kendinden bir şey bulmasına bağladı. Ayrıca Evin, bazı insanların dizideki aile sıcaklığından dolayı fotoğraf çektirirken, “Gel kız fotoğraf çektirelim” şeklinde kendisini çağırdıklarını aktardı.
“BURASI HALKIN AVM’Sİ”
Nata Vega Outlet Müdürü Tahir Çelik, Nata Vega olarak bütün özel günleri kutladıklarını belirterek, “Burası halkın AVM’si. İnsanlar kendi evi gibi hissediyor burayı. Bugün çok özel bir gün. Birçok fedakarlıklar yapan insanların günü. Neden Gaye Turgut? Çünkü o da artık Ankaralı oldu. Ankaralıların bir kızı gibi oldu. Böyle olunca bizim için tercih sebebi oldu. Bütün babaların babalar gününü kutluyoruz” diye konuştu.