PTT 1'inci takımlarından Adanaspor'un cuma günü sözleşme imzaladığı Engin İpekoğlu, bugün ilk defa turuncu beyazlı takımını çalıştırdı.
Mersin İdmanyurdu ile oynanan hazırlık karşılaşmasını tribünden takip eden Engin İpekoğlu, antrenmandan önce futbolcularıyla tanıştıktan sonra bir bir toplantı yaptı. Daha sonra düz koşu ile başlayan antrenman 5’e 2 top kapma çalışması ile devam etti.
Öte yandan Engin İpekoğlu’nun yardımcılığına Çağdaş Mavioğlu getirildi. Kaleci antrenörü Mustafa Şentabaklar ve kondisyoner de Serhat Gelimane oldu.
Turuncu beyazlı ekip hafta sonu kendi sahasında Boluspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
BÜLENT UZEL: "İPEKOĞLU'NA GÜVENİYORUZ"
Yaklaşık bir saat süren antrenmanı takip eden Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Boluspor karşılaşmasıyla yeniden bir çıkış yakalamak istediklerini ifade ettüi, "Engin İpekoğlu'yla tırmanışa geçebileceğimize inanıyorum. Tecrübesi ve futbol bilgisi tartışılmaz bir insan. Adana'nın futbol kenti olduğunu biliyor. Bizde yönetim olarak yeni hocamıza güveniyoruz ve ona başarılar diliyoruz" dedi.

FOTOGRAF