Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Adana’ya geldi.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Adana Ticaret odasını Sosyal Tesisleri Atosev’de Adana Sivil toplum Kuruluşlarıyla bir araya geldi. Toplantıya Adana’dan çok sayıda Sivil toplum temsilcisi katılım gösterdi. Adana sivil toplum kuruluşlarını temsilen Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Adana İl Başkanı Hatice Nazlı Yakıcı bir konuşma yaparak Nezaket Emine Atasoy’a Adana ya yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti. Yakıcı, "Türkiye iş dünyasının genel başkanının şehrimize ziyareti bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Biz Adana sivil toplum kuruluşları olarak talebimiz Adana halkı olarak Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanımız Nezaket Emine Atasoy ve yönetiminden üyelerinden Adana’ya yatırım yapmalarıdır. Adana sizler gibi değerli yatırımcıların iş kadınlarının, iş adamlarının yatırımlarıyla güçlenecektir" dedi.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Adana Sivil Toplum Kuruluşları’na hitaben yapmış olduğu konuşmada Adana’da olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nezaket Emine Atasoy, "Adana Akdeniz Bölgesi’nin en önemli kentlerinden birisidir. Bizler iş dünyası olarak Adana’ya yatırım yapmak isteriz. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak belirli dönemlerde Adana’da ekonomi ve ticaret zirveleri yapalım ve yatırımcılarımıza Adanayı tanıtalım. İnanıyorum ki Adana, Akdeniz Bölgesinin ticaret ve sanayi merkezlerinden birisi olacaktır" dedi.