Samsun'da 1992 yılında 'ahşap parke' ile başladığı ticaret yolculuğunu bugün Laminant Parke ve Aykar Konut gibi 2 önemli şirketi bünyesine katarak sürdüren Aydınlar Group, çalışanlarını Tirit Gecesi'nde bir araya getirdi. Aydınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Aydın, etkinlikte yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Samsunda Aydınlar Grouptan Muhteşem Gece 2.jpeg

'HEDEFİMİZ HAYATI KOLAYLAŞTIRMAK'

Şirket merkezinde düzenlenen Tirit Gecesi'ne personelin yanı sıra 150'yi aşkın laminant parke ustası katıldı. Hep birlikte yenilen yemeğin ardından bir konuşma yapan Aydınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Aydın, "Öncelikle içi dolu, yürekten gelen bir ifade ile anlatmak gerekirse; yoğun emek isteyen işlerden başarı ile çıkmak isteyişimiz işimize ve değerli müşterilerimize olan saygıdandır. Hedefimiz, hayatı kolaylaştırmak ve zenginleştirmektir" dedi.

Samsunda Aydınlar Grouptan Muhteşem Gece 5.jpeg

'ÇALIŞALIM, HEP BERABER PAYLAŞALIM'

Aydınlar Group'un her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken Sezgin Aydın, "Büyüdük ve kocaman bir aile olduk. Geldiğimiz yeri unutmadan, daha iyisini yapabilmek için hiç durmadan çalıştık. Gideceğimiz yere emin adımlarla ilerlerken yanımızda bizimle beraber emek veren , kendi işi gibi çalışıp işini severek sahiplenen ustalarımızı unutmadık. En büyük teşekkür ustalarımıza. Ramazan-ı Şerifi karşılaşacağımız bu mübarek günler de dualarla birlikte bütün ekip arkadaşlarımız ve ustalarımızla keyifli bir akşam geçirdik. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür eder, işlerinizde kolaylıklar dilerim. Çalışalım hep beraber paylaşalım " diye konuştu.

Samsunda Aydınlar Grouptan Muhteşem Gece 7.jpeg

'DAHA İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ': Aynı zamanda Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği(SİMDER) Yönetim Kurulu Üyesi de olan Aydınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Aydın, "Geldiğimiz yeri unutmadan, hep daha iyisi için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.



Samsunda Aydınlar Grouptan Muhteşem Gece 9.jpeg