Aydın’da 2010 yılında hizmet vermeye başlayan Pera Müzik Merkezi, yeni dönem için müzik ve dans konseptiyle hazırlıklarını sürdürürken, üyelerini genel sağlık güvencesi altına alıyor.
Pera Müzik & Dans, yenilenen hizmet binasında da müzik ve dans tutkunlarına hayallerindeki çalışma imkânını sunuyor. Firmanın yeni hizmet binası Mimar Sinan Mahallesi’nde faaliyete başladı.
KONSEPTE YENİ BRANŞLAR EKLENDİ
İlk yıllarda müzik merkezi ve müzik hobi salonu olarak hizmet veren Pera Müzik & Dans, 6. Yılında üyelerin ve velilerin yoğun talebi üzerine farklı branşlarda da çalışmalar yapacak. Yeni adresi Mimar Sinan Mahallesi’ndeki binasında Pera Müzik & Dans, alanında uzman kadrosu ile tüm branşlarda kaliteli hizmet sunarken, üyelerin kişisel ve sosyal gelişimlerine de katkı sağlıyor. Pera Müzik & Dans, yeni dönemde Latin dansları, fotoğrafçılık, bale ve oryantal branşlarında da verecek.
ÜYELER SİGORTALANIYOR
Pera Müzik & Dans, sektörde bir ilki daha gerçekleştiriyor. Üyelerini anlaşma olduğu sigorta acentesiyle genel sağlık sigortası kapsamında sigortalayan şirket, hem sağlık açısından hem de maliyet açısından koruyor.