2018 yılında düzenlenecek Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek U14 Yıldız Milli Takımımız, antrenmanlara başladı. Ay Yıldızlılarımız, antrenör Fatih Elbaş yönetiminde iki grup halinde günde çift antrenman yapacak.

U14 Yıldız Erkek Milli Takımımızın kampı, 29 Ocak günü tamamlanacak.

U15 Yıldız Erkek Milli Takımımız ise Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda ilk antrenmanını gerçekleştirdi. TBF U16 Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası’nda mücadele edecek Ay Yıldızlılarımız, antrenör Ertuğ Tuzcukaya yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren bir çalışma yaptı.

U15 Yıldız Erkek Milli Takımımız, TBF U16 Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası’nda B Grubu’nda mücadele edecek ve Arjantin, Fransa, Karadağ, Sırbistan ve Ukrayna ile karşılaşacak.

TBF U16 Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası’nda mücadele edecek bir diğer ekibimiz olan U16 Yıldız Milli Takımımız, günün ilk antrenmanını tamamladı. Semih Soğuksu’nun başantrenörlüğündeki Ay Yıldızlılarımız, 30 Ocak Cumartesi gününe kadar günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Millilerimiz, TBF U16 Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası’nda A Grubu’nda yer alacak ve Bulgaristan, Almanya, Letonya, Litvanya ve Slovenya ile karşı karşıya gelecek.