‘Yaz Projeleri’ kapsamında mahalle ziyaretlerini gerçekleştiren Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, bu hafta Kıran Mahallesi ziyaretini gerçekleştirdi.
Cuma namazı Kıran Mahallesinde kıldıktan sonra vatandaşlarla cumalaşan Başkan Kılınç, bu proje kapsamında hem çalışmalarımızı tanıtma hem de vatandaşlarla bir araya gelme fırsatı bulduklarını ifade etti. Daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek; Kıran Mahallesi için öncelikli yapılması gerekenler hakkında bilgi istişaresi yapan Başkan Kılınç, Kıran Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaca ve mahalle sakinleri tüm sokaklarını dolaşarak yapılması gerekenleri, eksiklikleri tek tek tespit ederek fizibilite çalışmasını başlattı.
KABUĞUNU “KIRAN MAHALLE” OLACAK
Mahalle muhtarı Ahmet Karaca ile Kıran Mahallesine yapılacak olan camii inşaatı yeri için, arsa sahibi Yusuf Aydın ile öngörüşme yapan Başkan Kılınç, ”Kıran mahallemiz için yapılacak olan camiimizin arsa yeri için Yusuf Aydın abimizden sözümüzü aldık ve projelerimize dahil ettik, şimdiden hayırlı olsun. Yapmış olduğu arsa temini için kendisine müteşekkiriz.”dedi. Kıran Mahallesi ile Ahatlar Mahallesi arasındaki yolun açılması konusunda istişaresini gerçekleştiren Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, en kısa zamanda bu iki mahallemiz için ulaşımı rahatlığı sağlayacak olan yolun çalışmasını başlatacaklarını aktardı.
Yaz Projelerinin çalışmasını gerçekleştirmek için mahalle ziyaretlerini sürdüren Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Kıran Mahallesine Düğün Salonu yapımı için arsa sahibi Hacı Fatma Çakır hamın efendiyi ziyaret etti. Düğün salonu yeri için Hacı Fatma Çakır Hanım’dan söz alan Başkan Kılınç, “Kıran mahallemiz içinde düğün salonu yapılmasını kararlaştırdık. Kıymetli büyüğümüzden arsa sözümüzü aldık, bu projemizin çalışmasını yaparak mahallemiz için yapılması gerekenleri tamamlamış olacağız. Planlamış olduğumuz projelerimizin yanı sıra belirlenecek olan noktalara gelecek nesillerimiz olan çocuklarımız için dinlenme ve çocuk parkı yapımını da hedefliyoruz. Tüm bu çalışmalarımızı tamamlayarak Kıran Mahallemizi kabuğunu kıran bir mahalle konumuna yükselteceğiz” dedi.
Daha sonra çocuklarla bir araya gelen Başkan Kılınç, çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıttı.