Modacı Emel Yıldırım’ın yardımlarıyla tedavi için Almanya’ya giden 6 yaşındaki nöroblastom kanseri hastası Deniz Gülmez hayatını kaybetti. Minik Deniz, Şişli’de düzenlenen cenaze töreninde son yolcuğuna bir an olsun yanından ayırmadığı oyuncak kaplumbağasıyla uğurlandı.
Hayatını kaybeden 6 yaşındaki Deniz Gülmez Şişli Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye baba Bülent ve anne Gülcan Gülmez taziyeleri kabul etti. Anne ve baba tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Törene Deniz Gülmez’in hastane masraflarını ödeyen modacı Emel Yıldırım da katıldı. Minik Deniz’in cenazesi daha sonra kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde cenaze aracına kondu. Deniz Gülmez’in cenazesi daha sonra defnedilmek üzere Sarıyer Bahçeköy Mezarlığı’na götürüldü. Deniz Gülmez, bir yıldır hastanede tedavi gördüğünde yanından hiç ayırmadığı oyuncak kaplumbağası da beraberinde son yolcuğuna uğurladı.
Cenaze törenine katılan Gülmez ailesinin yakınlarından Emel Yıldırım, "Duygularımı tarif edemiyorum. Ben de bir anneyim. Annesine babasına sabır diliyorum. Gönül Deniz’in koşup eğlenmesini isterdi. Ama her şey Allah’tan. Mekanı cennet olsun diyorum. Çok üzgünüm" diye konuştu.