Anadolu Esnaf Sanayiciler ve İş Adamları Derneği’nin (ANESİAD) Organize Sanayi Bölgeleri Komisyonunun düzenlediği programda esnafla sanayici bir araya geldi.
ANESİAD Malatya Şubesi toplantısı Günaysan Makine Sanayi Firmasının konferans salonunda gerçekleşti. Toplantıya Başbakan Ahmet Davutuoğlu’nun Başdanışmanlığı görevinde bulunan Taha Özhan, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Eyüp Sultan Camii Hatibi Talha Toğrulca, ANESİAD Komisyon Başkanı Muhammet Yüksekler, ANESİAD Malaya şube başkanı Resul Kocamaz, İŞGEM müdürü Necip Cengil, 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Remzi Yaşar, 2. Organize Sanayi Müdürü Vahap Erdem’in yanı sıra çok sayıda esnaf, sanayici ve iş adamı katıldı.
“YEŞİLYURT BELEDİYESİ OLARAK HER ZAMAN ESNAF VE SANAYİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ"
Eyyüp Sultan Cami Hatibi Talha Toğrulca’nın kardeşlik, birlik ve beraberliğin önemi hakkındaki güzel konuşmalarıyla başlayan toplantıda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "ANESİAD Derneği Türkiye’nin esnaf, sanayici ve iş adamlarını bir araya getiren çok büyük bir sivil toplum örgütüdür. İlk kuruluş aşamasında bizlerde Malatya şubesi olarak hizmette bulunmuştuk. Bizler Allah’ın izniyle böyle istişare toplantılarıyla karşılıklı fikir alışverişleriyle birlikte Malatya’mızın Sanayisini geliştirip büyüteceğiz. Biz Yeşilyurt Belediyesi olarak her zaman esnaf, sanayici ve iş adamlarının yanında olacağız. Ben İnanıyorum ki ilerleyen zamanlarda Malatya’mız, Yeşilyurt’umuz sanayisiyle, kültür ve turizmi ile bir cazibe merkezi olacaktır. Ben tekrardan bu istişare toplantısını düzenleyen ANESİAD Malatya Şubesi yönetimine teşekkür ediyor. Başarılar diliyorum" dedi.