Samsunspor'un unutulmaz futbolcularından Celil Sağır, Samsunspor'da yönetimin geçen sezona göre çok daha titiz ve akılcı çalışmalar yaptığını söyledi.

'AKILCI ÇALIMA'
Samsunspor'da gösterdiği başarı ile taraftarın gönlüne taht kuran Samsunsporlu eski futbolcu Celil Sağır, yönetimin izlediği yol haritasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Geçen sezona göre, bu yılki transferlerin daha titiz ve dikkatli yapıldığını belirten Celil Sağır, "Yapılan transferleri takip ediyorum. Yönetim geçen sezona göre çok daha titiz ve akılcı çalışmalar yapıyor. Şu ana kadar yapılan transferler gösteriyor ki; hedefe giderken, taraftarların da beklentisine karşılık verilmek isteniyor" dedi.

'YÖNETİM DERS ALMIŞ'
Taraftarların ve şehrin beklentilerinin gün geçtikçe daha da arttığını ifade eden Sağır, "Yönetim geçtiğimiz sezondan dersler almış belli ki. Bu sene üst sıraları hedeflediklerini her fırsatta vurgulayarak dile getiriyorlar. Zaten Samsunsporun buralarda olmaması gerekir. Ligi üst sıralarda tamamlayıp Süper Lig'e çıktıktan sonra asansör takım hüviyetinde olmayıp kalıcı olması beklenir” diye konuştu.

TARAFTARDAN TAM DESTEK
"Geçtiğimiz sezon yaşanılan hayal kırıklığının ardından, taraftarların çok cefalar çekti ve takımdan desteğini hiç bir zaman esirgemedi. Yine de esirgemeyecek. Her maçına gidip üstüne düşeni yapıp desteğini verecek. Bu sene beklentileri yüksek tutuyorlar. Şuanki ilgi bunu gösteriyor. Eminim gelecek sezon yeni statta yepyeni bir ruhla istenilen başarı gelecektir" dedi.