Şehzadeler Belediyesi Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sancaklıbozköy Mahallesi’ndeki Çinçin deresini temizlemek için hummalı bir çalışma başlattı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler ilçesinin daha yaşana bilir bir yer olması için her türlü çalışmayı yapacaklarını ifade etti.
Şehzadeler Belediyesi’ne bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi’ndeki Çinçin deresi, mahalle halkının şikâyetleri üzerine, Şehzadeler Belediyesi Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri derenin ıslah çalışmalarını başlattı. Çinçin deresinin Sancaklıbozköy mahallesinin uzun yıllardır büyük bir sorunu haline geldiğini ifade ede Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine derede temizleme ve ıslah çalışması başlattıklarını ifade etti.
Sancaklıbozköy mahallesinin Çinçin deresi ile ilgili sorunun en kısa sürede çözüleceğini ifade eden Başkan Çelik, “Sancaklıbozköy mahallemizin girişinde bulunana bu dere yıllarca çöp dökme alanı olarak kullanılmış tabi dura dura buralarda çöp dağları meydana gelmiş dere yatağını da tıkar duruma gelmiştir. Kimi zaman kışın yoğun yağışlarda bu bölgede zaman zaman su basmaları yaşandığını da biliyoruz. Şimdi vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine ekiplerimizi hemen o bölgeye sevk ederek büyük bir temizlik çalışması başlattık. Temizlik işlerine bağlı ekiplerimiz derede temizlik çalışmalarını yaparken diğer bir yandan da Fen İşleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizde dere yatağında ıslah çalışması gerçekleştiriyorlar. En kısa sürede Çinçin deresindeki çalışmayı tamamlayıp daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayacağız” dedi.